Whiteboard med print til din hverdag

Igennem de seneste mange år er et whiteboard med print blevet en fast del af klasseværelse, og ved mange danske virksomheder. Den umiddelbare årsag til et whiteboard med print er blevet så populært er at det kan bruges meget universelt. Det vil altså sige at du får et produkt, som kan bruges til stort set alt hjertet begærer. Når man i dag køber et whiteboard med print, så får man en projektorflade med, så man ikke som bøvle med skolekridt som i gamle dage.

Whiteboard med print egenskaber

Et whiteboard med print er som nævnt en nyere version af den traditionelle skoletavle. Det kan dagen i dag laves af mange forskellige materialer, men lige meget hvilket materiale whiteboardet er lavet af, så kan de tuscher man får givet bruges til samtlige boards. Et whiteboard med print er virkelig perfekt som inventar, specielt til dig som skal bruge det i dagligdagen enten til børnehaven, skoleklasserne eller til gymnasiet, da det har to funktioner. Det kan selvfølgelig bruges til at skrive på ligesom en gammel skoletavle, men det kan også bruges lærred til din projekter. Udover disse muligheder har nogle whiteboardets den funktion, at de kan bruges som opslagstavle, da nogle af dem er magnetiske. Det ville være oplagt at bruge dette til hverdagen, hvor man kan sætte to-do lister op eller mindmaps, så du har et godt overblik. Et whiteboard med print er generelt meget brugervenligt, og kan bruges til samtlige aldre, og derfor oplagt til alle institutioner. Man kan nemlig også tilpasse størrelsen på whiteboardet efter behov.

 

Sådan vedligeholder du dit whiteboard med print

Næsten alt hvad man benytter sig af i hverdagen har brug for vedligeholdelse. Det er ofte et område som man tænker igennem inden man går ud og investerer i noget, men lige præcis et whiteboard med print behøver ikke særlig meget vedligeholdelse, og er derfor et rigtig godt valg. Hvis man for eksempel sammenligner dette med igen den gamle skoletavle, så sviner whiteboardet slet ikke. Du vil derfor aldrig få kridt på hænderne igen lige meget, hvor meget du bruger det. Det eneste dit whiteboard har brug for er en særlig rens, så du altid vil få det mest optimale resultat ud af dit whiteboard md print.