Totteland – alt det bedste til dit kæledyr!

Mangler du nogle ting til din hund, så kan det være, at du skal et smut forbi Totteland. Totteland er nemlig en 100% danskejet og E-mærket webshop, der sælger alt, du nogensinde får brug for til din hund. Derfor kan du altså også finde præcis det, du står og mangler – og det gælder uanset, om du har en stor eller lille hund. Og for, at det ikke skal være løgn, så tilbyder Totteland faktisk også katteudstyr til dig, der har en lille mis derhjemme. Kort sagt: Totteland har alt det bedste til netop dit kæledyr, og du kan derfor med stor fordel også besøge deres webshop allerede i dag!

 

Bestseller produkter fra Totteland

Uanset, hvad du mangler til dit kæledyr, så finder du det hos Totteland. Du kan udforske det store udvalg af foder, legetøj, pelsplejeprodukter og meget, meget mere. Ønsker du dog blot at lære lidt mere om de af deres produkter, der sælger bedst? Så kan du læse meget mere her, hvor vi vil fortælle lidt om netop deres mest populære produkter.

Først og fremmest er der donut hundesengen, som forståeligt nok er utroligt populær. Sengen støtter din hund godt, når den sover, idet den har en rund form med en blød kant hele vejen rundt. Det er den helt perfekte hundeseng til din hund, hvis den elsker at ligge og slappe af – og den kommer endda i flere forskellige farver og størrelser.

Et andet utroligt populært produkt er fnugrullen. Fnugrullen er nemlig genanvendelig og super nem at tømme, og så tager den naturligvis alle slags hår og nullermænd. Brug den til både tøj,  møbler eller lignende, og slip af med hundehår på ingen tid.

Sidst, men ikke mindst, er der slowfeed ægget. Dette er et snackæg, der stimulerer din hunds sanser samtidig med, at den bliver aktiveret både psykisk og fysisk. Den er desuden genial til hunde, der har tendens til at sluge deres mad lidt for hurtigt. Med snackægget vil det tage længere tid for din hund at tømme maden, og den vil derfor være tvunget til at tygge ordentligt på sin mad.

 

Stort udvalg af hunde- og katteudstyr hos Totteland

Er du således interesseret i at prøve én eller flere af ovenstående produkter? Så skal du altså et smut forbi Totteland. De har naturligvis også en lang række andre lækre produkter til både hund og kat, og du finder derfor med garanti også noget, der matcher netop dine ønsker og behov.