Tips: Sammenlign tilbud på afbudsrejser nemt med en app

Hvis du ikke er typen, der kun tager på charterrejser planlagt et halvt år i forvejen, men godt tør at springe på en rejse med kort varsel, er svaret en afbudsrejse. Afbudsrejser opstår, når et rejseburaeu har kort tid til at sælge en rejse og derfor sætter prisen ned. Om du selv kan vælge hotellet eller all-inclusive-service skifter fra rejse til rejse, men du kommer ofte billigt afsted på ferie Europa rundt.

Afbudsrejser kræver ikke flere måneders planlæggelse

At planlægge din afbudsrejse bringer i modsætning til planlægning af en klassisk charterrejse ikke flere måneders overvejelser om land, by eller hotel med sig. Tværtimod skal du være spontan for at få fat i en god afbudsrejse, før de er væk – enten fordi rejsen blev taget af en anden, eller at tiden er løbet, og rejsen ikke kan afholdes. Du kan fx jævnligt tjekke rejsesites for at finde en rejse i tide.

Hent en app til at finde afbudsrejser

Det er lidt kedeligt arbejde at vende tilbage til det samme rejsebureaus hjemmeside for at tjekke nye tilbud på afbudsrejser, og det behøver du faktisk slet ikke gøre. Du kan let finde en afbudsrejser app, så du kan tjekke afbudsrejser, mens du venter på eller sidder i tog, bus eller letbane. Over sådan en app kan du finde billige flybilletter med prisgaranti, så du kan lægge vejen forbi Europas feriebyer.

Sammenlign rejser på pris og vilkår

Ønsker du at sammenligne priser på rejser, var en app-løsning til at finde afbudsrejser også aktuel at hente til smartphone eller tablet. Med det brugervenlige layout, apps som oftest byder på, bliver det nemt for dig at sammenligne én rejse med en anden – fx hvad gælder, om du selv kan vælge dit hotel, og om du kan betale alle rejsemåltider på én gang (det, der hos bureauer hedder all-inclusive).