Tid til fest? Sådan skaber du en mindeværdig aften!

Du har med garanti været til mange fester igennem dit liv. Nogle har været gode, nogle har været kedelige og nogle har været spektakulære og huskes som var det i går! Det er naturligvis ikke svært at gætte, hvilken af disse tre typer af fester, man selv gerne ville arrangere, hvis man skulle stå for at forberede festen.

Vi bringer her en række tips, til dig der vil arrangere et brag af en fest.

Glem reglen om at blande ”de sjove” og ”de generte”

Der er mange, der lavet bordplaner til deres fest, hvor de har en god intention om at blande selskabet, så der sidder nogle mere ekstroverte personer og kan opveje ved bordet for de mere introverte typer. Dette er umiddelbart en fin tanke, men den viser sig sjældent god i virkeligheden. Det resulterer faktisk ofte i, at man har et bord hvor de samme prøver at sætte gang i festen, men ikke rigtig får et modspil. Derfor giver det faktisk bedst mening at placere dem, der godt kan lide at snakke og være åbenmundede, sammen så de kan have en fest. De mere introverte skal nok finde en måde at kommunikere på, uden at det ”tager brodden” af andre.

Husk underholdning

Underholdning kan gøre en kæmpe forskel til en fest. Ofte er underholdningen med til at kickstarte det hele! Hos Bookinghuset kan du booke underholdning som standup eller live bands, der kan tage festen til helt nye højder. Live musik har en særlig egenskab, der skaber en unik atmosfære, man er sammen i. Netop den type intimitet og fællesskab er med til at skabe de uforglemmelige minder.

Tema

Det kan måske lyde om en kliché, men et godt tema kan gøre underværker for festen. Dels skaber det en glædelig forventning allerede forud for festen, og dels får det folk til at gøre noget ekstra ud af sig selv. Dertil skaber det også et fællesskab og et referencepunkt, som gør det hele ekstra mindeværdigt.