Tæppefliser er vejen til et spændende gulvdesign

Hvis der er noget, der vinder mere og mere frem hos danske virksomheder, når de skal have nyt gulvbelægning, så er det uden tvivl tæppefliser.

Tæppefliser kommer med utrolig mange fordele, og derfor er ikke overraskende, at det bliver mere populært i Danmark.

Nogle af fordelene tæller blandt andet:

  • Unikke designmuligheder

  • Det gode valg for miljøet

  • Det gode valg for mennesker

Vi har taget os den ulejlighed at uddybe de fordele herunder, så du kan blive overbevist om, at du skal have tæppefliser, næste gang din virksomhed skal have nyt gulvbelægning.

Unikke designmuligheder

Den helt store fordel ved tæppefliser er, at det giver dig uanede muligheder for at designe dit gulv, som du foretrækker det.

Dette kan især give god mening hos virksomheder eller institutioner, hvor kreativitet spiller en stor rolle. Det kan for eksempel være børnehaver og museer eller en ganske almindelig virksomhed, der bare elsker at være kreative.

Tæppefliser kommer nemlig gerne i laserskårede fliser med en størrelse på omkring 5 m2, og det giver dig mulighed for at placere fliserne, som du synes, de skal placeres. Det kan give nogle anderledes mønstre og figurer, der kan frembringe dit indre legebarn. Det er nemlig lidt som at lægge et puslespil, du ikke kan lave forkert.

Det gode valg for miljøet

Det er ikke kun dine designerøjne, der bliver rigtig glad for tæppefliser. Miljøet kommer nemlig også til at knuselske dig for det valg.

Grunden til det er faktisk ganske simpel. Tæppefliser er meget slidstærke, men selv hvis du skulle være så uheldig, at tæppet bliver slidt, eller du kommer til at spilde på det, så behøver du ikke udskifte hele tæppet. I stedet kan du nøjes med at udskifte den flise, der er blevet ødelagt.

Miljøet bliver selvfølgelig glad for, at der ikke bliver smidt tæppe ud, som stadig er helt fint og uskadt. Det bliver din bankkonto dog også glad for, da det naturligvis er noget billigere at købe en enkelt tæppeflise fremfor at udskifte hele tæppet.

Det gode valg for mennesker

Hvis miljøet ikke betyder det store for dig, så er der dog en anden grund, som er vigtig for de fleste virksomheder. Det handler nemlig om, hvordan ens medarbejdere har det.

Hvis du giver dine medarbejdere de bedste rammer at arbejde i, så er der også større sandsynlighed for, at de er produktive for dig og virksomheden.

Med tæppefliser bliver der nemlig dæmpet for mange af de lyde, der kan være hårdt for hovedet på en almindelig arbejdsdag. Det kan være alt fra lyden af fodtrin, samtaler eller telefoner, der konstant ringer. Tæppefliser er støjabsorberende og akustikdæmpende, hvilket gør en kæmpe forskel for lydniveauet.

Sidst men ikke mindst, så er tæppefliser gode for indeklimaet, eftersom de binder støvpartiklerne i rummet. Det kan i sidste ende være med til at mindske sygdommen for dine medarbejdere, og det er vigtigt for alle virksomheder.