Supervin.dk – Vinkøleskabe online

I takt med en voksende interesse for vin, vokser ofte ønsket om at opbevare de dyrebare dråber helt korrekt. Det kan derfor være en god idé at investere i et vinkøleskab for at sikre sig mod, at ens vine lider skade. Her er nogle overvejelser, som du med fordel kan gøre dig inden et potentielt køb af et vinkøleskab. Som hovedregel skal vinen opbevares under en konstant temperatur med den rette luftfugtighed, fri for vibrationer, lugte og skarpt lys, som kan interferere med vinen. Med et vinkøleskab opnår du den bedste oplevelse og bevarer din vinskat intakt i mange år. Den rette luftfugtighed gør, at hverken proppen eller etiketten tager skade, og luftfugtigheden skal helst ligge på mellem 50 og 70 procent. Nogle vinkøleskabe har et indbygget system, der selv styrer luftfugtigheden og sikrer, at den ligger på det optimale niveau.

Placering af vinkøleskab

Den ideelle placering af dit vinkøleskab afhænger også af temperaturforhold. Har du planer om at stille dit skab i et udhus/værksted/garage eller lignende, skal dit vinkøleskab have et indbygget varmeelement for at kunne klare kulden, og rummet skal være isoleret. De fleste skabe er ikke lavet til at stå i temperaturer på mere end 40 grader, så pas på med direkte sollys. Generelle regler for placering af vinkøleskab:

  • Gerne luft omkring
  • Skal stå i vater
  • Stilles på lyd- og vibrationsabsorberende materiale
  • Hvis der er gulvvarme, kan du med fordel have et isolerende underlag

Der er dog forskellige typer af vinkøleskabe. Et vinkøleskab med kompressor behøver luft omkring sig for at undgå overophedning, hvorimod det ikke er nødvendigt for et termoelektrisk skab, der er mere støjsvagt og mindre energikrævende, men til gengæld har mindre køleevne.

Energiforbrug

Vinkøleskabe er omfattet af den samme energimærkning som andre hårde hvidevarer, og den går fra A+ til G-, hvilket har betydning for ens energiforbrug. Dog er de færreste oppe i A+ og A++ kategorierne, men du kan regne med, at energiforbruget nærmest er konstant for et vinkøleskab, hvilket gør det nemmere at forudsige forbruget.

God service og hurtig levering.

Når du køber vinkøleskab inde på Supervin.dk, er du altid i gode hænder. Vi hjælper dig altid gerne, hvis du har spørgsmål eller lignende, og vores kunder har altid førsteprioritet. Brug for eksempel chatten til at stille os spørgsmål, og vi vil gøre vores bedste for at svare hurtigst muligt. Vi bestræber os desuden på hurtig levering. Som udgangspunkt får du dine varer næste dag, hvis du bestiller inden kl. 14. Hvis varen er udsolgt vil der oftest gå 3-4 dage. God fornøjelse med valget af dit vinkøleskab!