Starten på din graviditet

Lige meget om din graviteten hele tiden har været planlagt, eller den kom helt uventet, så vil det altid vække nogle følelser og tanker inde i dig. Det er nemlig noget helt specielt og stå med en positiv graviditetstest i hånden. Den følelse der suser igennem kroppen, når man kommer i tanke om man pludselig skal stå for et andet menneske, og så endda ens eget. Det er tit i det stadie i dit liv at du vil opleve forandringer. Det er ikke kun kroppen der forandre sig, med en større mave, men selve ens livsstil som tager en drastisk ændring, specielt de hverdagsrutiner man har været vant til. At blive gravid var det første stadie, hvor man derefter føder og ikke mindst det sidste stadie, hvor man skal tage sig af barnet.

Vigtigt at man følger de gode råd der følger med graviditeten

I forhold til det praktiske, så beregner ma altid ens graviditet fra den sidste menstruations første dage. Det vil nemlig gøre at de første 14 dage af din graviditet vil du gå med menstruation, som vil blive efterfuldt af ægløsning. Det er nemlig først i din 3 uge, at ægget vil blive befrugtet, og det er her den “rigtige” graviditet begynder. Hvis man har tænk eller vil gå i gang med at planlægge at blive gravid, så er der en anbefalet kostplan som man kan følge. Dette kosttilskud sikrer nemlig at barnet har en sund udvikling  samtidig med den gravide krop har næring til både barnet og hende selv.

Får du kvalme igennem din graviditet

Rigtig mange kvinder får kvalme igennem deres graviditet, hvor faktisk 3 ud af 4 kvinder oplever dette i deres første tremester. Det betyder også at ca. halvdelen af alle kvinder ville komme til at kaste op på et tidspunkt. Det betyder at du ikke skal frygte eller være bange for noget, hvis du har kvalme eller kaster op i din graviditet. Det er blot en del af processen. Så længe du ikke oplever vægttab i din graviditet med mere end 5%, så skal du ikke være bekymret. Hvis du skal være så uheldig og være et af de 1% af kvinder som oplever meget voldsomme graviditetskvalmer, så vil det i mange tilfælde kunne lindres, hvis du blot til søger hjælp