Sommerunderholding til hele familien

Ferie i Danmark

Mange vælger at holde ferie i Danmark. Reglerne for at rejse ud i verden, er stadig ikke helt klare. Derfor vælger mange at holde deres sommerferie i Danmark. Enten i et lejet sommerhus, som vi heldigvis har mange af i Danmark.

Men mange af os vælger også at holde ferie hjemme i vores eget hus. Derfor skal der også lidt ekstra “underholdning” til end normalt.

Mange vælger at bruge pengene der er sparet på rejsen, på at købe noget lækkert til familien, der kan bruges i hele sommerferien.

Der er udendørs badebassin og pools, de mest købte underholdningsprodukter, for hele familien. Og det er også supersjovt at bade med ungerne eller vennerne, i den gode danske sommer. Når man stopper badedyr og sjove spil ned i basinnet samtidigt, bliver det kun endnu sjovere.

Heldigvis er både kemi og udstyr til at måle indholdet i vandet, nemt at skaffe og forholdsvis billigt i dag, i modsætning til tidligere.

 

Hus og have

Holder du ferie hjemme, er det også en nærliggende mulighed, at få gjort lidt ud af haven.

Det kan f.eks være med køb af et drivhus og nogle højbede. Et drivhus er mere populært end nogensinde før. Det er meget oppe i tiden, at man dyrker ting selv. Hvor man tidligere havde det for at spare penge, har man det ofte i dag, for at man kan være mere selvforsynende.

Højbede er både flotte og nemmere at passe end et almindeligt “gammeldags” bed. Det er nemmere fordi det er oppe i højden, så man ikke behøver kravle rundt på jorden og det ser samtidigt meget pænere ud, fordi man kan have fliser eller skærver under og imellem kasserne.

Måske vil du endda gå skridtet videre og få høns, så du kan hente friske æg hver morgen. Der kan man med fordel starte med et mindre hønsehus til 4 høns. Så kan man se om  det er noget man bliver bidt af og kan så efterfølgende udvide, til et af de helt store huse.

Det er vigtigt at man ikke kommer flere høns ind i hønsehuset, end størrelsen passer til. Det er synd for hønsene og samtidigt får du ikke gode æg, hvis ikke dine høns trives.

Med andre ord er der masser af ting du kan bruge, til at holde en både sjov og aktiv ferie I danmark. Uanset om du vil holde ferie i sommerhuset, eller i haven derhjemme.