Sommerskole matematik – Til dig der ønsker at udvikle dig fagligt og socialt

Bliver du også nogle gange helt rød i hovedet bare at tænke på, at skulle løse matematikopgaver? Så skal du med sikkerhed på sommerskole matematik. Målet med sommerskolen er, at gøre matematik sjovt ved hjælp af spil, sport og sjov. Du vil f.eks. skulle prøve kræfter zombieskydning, regnestratego, matematik stikbold eller tabelbasket. Det er derfor det perfekte sted, hvis du ønsker at booste dine matematik færdigheder, men ikke ønsker at sidde på en stol og terpe. Ikke nok med at du bliver bedre til matematik, så får du også en masse nye bekendtskaber og i vil i fællesskab løse de matematiske udfordringer i får. Ønsker du derfor at blive bedre til matematik alt imens, at du får nye venner og skaber minder for livet? Så skal du med sikkerhed kom på en sommerskole med matematik. Du vil med sikkerhed ikke komme til at fortryde det.

Sommerskole matematik – Matematik som du ikke har prøvet før

Koordinatsystemer, tabeller, ligninger og talrækker. Det er de færreste, der forbinder det med sjov og leg og det er synd. Matematik, sjov og leg er alt det som du får på sommerskole matematik og det er derfor, at du skal invitere dit barn afsted. Det er en verden, hvor koordinatsystemer kan bruges som labyrinter, tabeller kan bruges boldspil og kortspil kan indeholde ligninger. Der er næsten matematik i alt og det bliver der udnyttet på sommerskole matematik. Der er mange børn og unge, der har haft dårlige oplevelser med matematik, hvilket er synd. Ønsker du derfor, at vide mere omkring sommerskole matematik, så skynd dig ind på siden lige nu og læs mere.

Sommerskole matematik – fagligt boost blandt venner

Har du brug for et fagligt boost i matematik? Så skal du med sikkerhed tage på sommerskole matematik. Det er en uge, hvor du i nye fællesskaber kan boost dig faglige niveau i matematik. Det er et trygt læringsmiljø, hvor der er plads til alle niveauer, hvor dit barn kan udvikle sig fagligt og få en større tro på egne evner. Det er utroligt vigtigt at deltagerne bliver trygge ved matematikken og får en større motivation for faget. Gå derfor ind på siden og læs mere omkring sommerskole matematik.