Skal sommerferien foregå til vands, til lands eller på rullende hjul?

Solen skinner. Fuglene pipper. Børnene bygger sandslotte. Et dyp i havet. Snart nærmer vi os de længeventede måneder. Månederne hvor vi for alvor kan holde lidt fri fra hverdagens travlhed og blot nyde solstrålerne, der bager ned over os. I de herlige sommermåneder vælger mange af danskerne at hive et par uger ud af kalenderen for at rejse rundt i de danske omgivelser. Nogle til vands, andre til lands, men også på rullende hjul. I denne artikel kan du læse om tre måder at holde ferie på i vort ganske, danske land:

Oplev Danmark som campist

Mange danskere finder campingferien som værende en rullende succes. Dels fordi campister både kan slå sig ned ét sted, men også flytte hjemmet med sig fra sted til sted. En campingferie er til jer, der elsker naturen, det sociale liv og en ferie af ren hygge. Der findes flere forskellige typer af campingvogne, fx en Hobby campingvogn. Et brand med flere serier, og dermed kan du med en Hobby campingvogn finde netop den campingvogn, der passer bedst til jeres behov.

Storbyferie med hotelophold

Hvis storbyferien interesserer jer mere, kan I skifte en Hobby campingvogn ud med et dejligt hotelophold i en storby. Både København, Aarhus, Odense og Aalborg emmer af byliv, kulturelle- og gastronomiske oplevelser. Der er rig mulighed for at lave lige præcis, det I har lyst til – og er I i bil, så er kan det også være en god måde at se de nærliggende byer på.

En ferie på bølgen blå

Elsker I havets brusen, et dyp i vandet og generelt livet til vands? Så kunne I overveje en sejlferie. Det er en formidabel mulighed for at opleve den danske natur på en anderledes måde. Husk dog, at én af jer skal have et duelighedsbevis, hvis ferien til vands foregår i en sejlbåd.

God sommer!