Skal dit barn klædes ud til Halloween?

Der står oktober på kalenderen og inden længe, er det Halloween. En uhyggelig højtid med gys, samt uhyggelig udklædning og dekorationer. Halloween kan dog også være en hyggelig tid, hvor man samles om at skære græskær og går fra hus til hus, og siger ”slik eller ballade”. Noget af det vigtigste ved Halloween er kostumer, især hvis man skal ud at rasle eller til halloweenfest. Men mangler du lidt inspiration til, hvad dit barn kan være til Halloween, så kommer der her et par ideer.

Alt fra spøgelse til Superman

Der findes utallige af muligheder, når det kommer til kostumer til Halloween. Valg af kostume kommer også an på dit barns alder, da barnet ikke skal have et kostume, de selv synes er for uhyggeligt. Der findes både uhyggelige kostumer og kostumer, der er søde, men stadig passer til temaet Halloween. Dit barn kan for eksempel være et spøgelse, en zombie eller manden med leen. Hvis din barn ønsker et kostume, der ikke er så uhyggeligt, kan barnet for eksempel være et græskar, en sød heks eller en flagermus. Man behøves heller ikke at have et kostume, hvor Halloween er temaet. Man kan sagtens klæde sig ud som prinsesse eller sin yndlings superhelt. Det vigtigste er, at barnet føler sig tilpas og synes det er sjovt.

Fås online eller i butikker

Men hvor kan man så købe kostumer til Halloween? Det kan du både på nettet og i fysiske butikker. Kostumer sælges ofte i legetøjsbutikker eller udklædningsbutikker. Du kan også hoppe ind på nettet og søge på kostumer til Halloween, så skal der nok dukke en masse muligheder op. Kostumer til Halloween fås som regel i mange størrelser til forskellige priser, så alle kan være med. Så hvis dit barn skal klædes ud, kan I sammen kigge på nettet eller tage et smut forbi en butik, der sælger kostumer.