Skab mindre konflikter i hjemmet en magnettavle til børn

En magnettavle til børn giver dig mulighed for at hjælpe dit barn med blandt andet at skabe struktur og overblik i hverdagen. Det er altså den helt perfekte tavle til enhver børnefamilie, der har tendens til at enten glemme eller udsætte pligter, aktiviteter og aftaler. Med en magnettavle til børn hjælper du dog også dit barn med at forstå, hvad der forventes af ham eller hende fra omgivelserne, og i vil altså på en pædagogisk måde kunne forventningsafstemme med hinanden. Resultatet er mindre kaos og færre konflikter i hverdagen – og hvem har ikke lyst til det? Lyder det således som noget, du godt kunne tænke dig at implementere i din hverdag? Så kan du lige her få en magnettavle til børn.

Sådan skaber du trygge rammer for dit barn

Den smarte magnettavle til børn fungerer præcis som et whiteboard, hvorfor du naturligvis har mulighed for at sætte magneter på. Der er dog opfundet helt specielle magneter til netop denne tavle – disse kaldes piktogrammer. Det er altså magneter med børnevenlige motiver, der alle illustrerer forskellige aktiviteter, pligter eller aftaler på en pædagogisk måde. Således får dit barn altså et visuelt overblik over, hvad han eller hun eksempelvis skal nå i løbet af en given dag samt på hvilke tidspunkter. Ved at have pligter og aktiviteter præsenteret på den smarte magnettavle til børn, vil dit barn have nogle faste og trygge rammer, og det er derfor også det helt perfekte værktøj til enhver børnefamilie, der ønsker nye og sundere vaner.

Brug din magnettavle til børn til belønning og motivation

Det er dog ikke det eneste, du kan bruge den smarte magnettavle til børn til. Nej, den kan faktisk bruges til mange forskellige ting og på mange forskellige måder. En af de ting, du kan bruge tavlen til, er motivation. Du kan nemlig bruge den til at motivere dit barn til at udføre aktiviteter eller pligter, som han eller hun i bund og grund ikke har lyst til. Med tavlen bliver de belønnet for deres indsats, og de bliver derfor motiveret til at udføre pligten alligevel. Det er desuden en utrolig praktisk og alsidig måde at motivere dit barn på, idet du helt selv kan aftale med dit barn, hvad belønningen skal være. Det kunne være, at han eller hun havde rigtig meget lyst til at bestemme aftensmaden en dag.