Sjove spil der styrker dit barns hukommelse

Er du på udkig efter nogle lærerige spil til familiens yngste medlemmer, så er huskespil et sikkert hit, hvor det er nemt for de små børn at forstå spillets regler. Det er en god aktivitet for søskende imellem, da det er simple og nemme spil, som kan spilles af børn helt ned til 2 års alderen. Det er ikke blot et underholdende spil – det er ligeledes med til at styrke barnets kognitive evner og funktioner. Her bliver både koncentrationsevnen, hukommelsen og den logiske sans udviklet i takt med at barnet har det sjovt.

Vendespil med de kendte børnefigurer

Er dit barn bare helt vild med Rasmus Klump eller Gurli Gris, så har du lige nu muligheden for at finde disse vendespil hos Legebyen.dk. Her skal barnet finde to matchende brikker med de kendte motiver for at få et stik. Vendespillet er et hyggeligt spil, som både styrker dit barns finmotoriske evner samt den fotografiske hukommelse. Det er en god gaveidé til et barn på 3-4 år, som sammen kan spille det med forældre, søskende eller vennerne, når der bliver inviteret til legeaftale.

Nemt at tage med i sommerhus eller på ferie

Vil du som forældre gerne undgå at børnene sidder med hovedet dybt begravet i skærmen hele dagen, når i er på sommerhustur? Så husk endelig at tage et hyggeligt børnespil med, som I som familie kan underholde jer med, hvis vejret ikke skulle være til udendørs leg. Hos Legebyen.dk findes der det populære og sjove vendespil Vildkatten, som sagtens kan spilles af børn i forskellige aldersgrupper. Her gælder det om at være god til at spotte små figurer på en stor spilleplade.

Lav dit eget vendespil

Hos legebyen.dk kan man også få et vendespil, hvor man selv skal skrive eller tegne sine egne motiver. Så kan barnet altså lave nye spil, så snart det har lyst. Til vendespillet hører der 20 træbrikker, som er i en lille stofpose. På træbrikkerne er der en lille tavle, hvor man kan lave sine egne figurer, tal eller bogstaver. På den måde kan man hele tiden variere og lave nye sjove motiver. Et hjemmelavet vendespil er også en god gaveidé, når man skal til børnefødselsdag hos en ven fra klassen. Så kig nærmere på Legebyen.dk og find inspiration.