Sjov leg med børnene

Det er altid skønt at se børn lege med hinanden. Børn har en fantastisk fantasi og er enormt dygtige til selv at finde på forskellige lege, uanset om de har legetøj tilgængeligt eller ej. Nogle gange er det nok at have grene tilgængeligt udenfor, men det andre gange bedre kan betale sig faktisk at have reelt legetøj og bruge gyngestativet eller sandkassen i bredt omfang.

Børn elsker til gengæld alt, hvad de voksne har, hvis de kan få det i en børneudgave. Biler er noget, de fleste børn synes er spændende, og derfor vil en el bil til børn da også være noget, mange vil finde sjovt. Der findes mange forskellige udgaver, og her er i helt sikkert sikret mange timers sjov leg. Bilerne er designet, så de ligner rigtige biler, og der er både forskellige mærker, størrelser og farver. Bilerne er alle lette at oplade, så børnene kan have mest muligt sjov i længst mulig tid ad gangen.

Udvikl legen

Selvom børnene garanteret kan finde ud af at underholde sig selv ved at køre rundt på havegangen, i indkørslen og måske på vendepladsen, så kan du gøre dem en tjeneste og gøre legen endnu sjovere. Bevæbnet med gadekridt kan du tegne en bane op, hvor der både er markeret tankstationer og rastepladser. Det er med til at gøre legen endnu mere virkelighedstro, og du kan endda bruge det til at træne færdselsregler med de små.

De er måske også ved at lære at cykle, og så er det en god idé at have trænet for eksempel højre vigepligt eller hajtænder, så de ved, hvad de forskellige ting betyder. Det er med til at gøre dem mere sikre i trafikken. Selvom I måske har læst eller hørt om det sammen, er det nemmere at sætte det ind i en kontekst, hvis man prøver det i virkeligheden.