Schleich legetøj – elsket verden over

Er du på udkig efter noget nyt legetøj til den lille? Leder du efter noget legetøj i høj kvalitet? Så bør du tage et kig på udvalget fra Schleich.

Langt de fleste kender nok legetøjsbrandet Schleich. Det blev grundlagt tilbage i 1935 og har derfor mange års erfaring på bagen. Her startede Friedrich Schleich med at lave figurer i træ, stof og ståltråd. I 1950 voksede interessen for de søde dyr markant, og derfra blev udvalget større og større. Dette førte til, at det i 1955 var muligt at købe kendte Disney figurer som Bambi og Pluto, og to år senere blev de første ikoniske Schleich dyr lanceret. Her var det en familie af søløver samt en elefant og en kænguru. Den dag i dag findes der et hav af dyr fra alle verdens hjørner, og brandet er både kendt og elsket verden over, og figurerne er særdeles værdifulde. Du kan med stor fordel tage et kig på det store udvalg fra Schleich og vælge nogle forskellige dyr, således kan dit barn få lov til at udvikle sin kreative side gennem leg.

Hvis dette lyder som noget for dig og dit barn, så finder du her det populære legetøj fra Schleich.

Schleich legetøj til børn i alle aldre

Det er fuldstændig ligegyldigt, hvor gammel dit barn er. Han eller hun kan sagtens lege med de populære figurer. Uanset om dit barn ønsker sig en hestestald, en bondegård, en dinosaur eller noget helt andet, så finder du med garanti noget legetøj, som lige præcis dit barn vil elske. Hvis du har et barn i alderen 3-8 år, kan du med stor fordel se nærmere på Farm World og Wild Life dyrene. Hvis dit barn er i alderen 5-12 år, bør du eksempelvis se nærmere på dyrene i Horse Club kollektionen. Alt legetøjet er af højeste kvalitet, og du kan være helt sikker på, at det vil indbyde til både læring og leg. Med dyr fra Schleich er det nemlig kun fantasien, der sætter grænser, og legen kan vare i flere timer. Her kan både børn og forældre være med, og I kan nemt hygge jer med de flotte dyr.