Schleich figurer til børn i alle aldre

Leder du efter noget nyt legetøj, som dit barn med garanti vil kunne få timevis af leg til at gå med og have glæde af i mange år? Så bør du tage et kig på det store udvalg af figurer fra Schleich.

Schleich er kendt for at lave kvalitetssikre figurer til børn i alle aldre, hvor især børn i alderen 3-8 år vil få stor glæde ud af en Farm World, Wild Life og dinosaur figurerne. Børn i alderen 5-12 år vil derimod have mere glæde af hestekollektionen Schleich Horse Club. Disse figurer er en fantastisk form for indlæring for børnene, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke eventyr de kan komme på med det flotte Schleich figurer. Alle figurerne er desuden håndmalet og af allerhøjeste kvalitet. Dit barn kan med garanti få en masse timers leg ud af disse dyr.

Hvis dette lyder som noget for dit barn, så finder du her det store udvalg af figurerne fra Schleich.

Schleich dyr til alle børnenes interesser

Med det helt rigtige Schleich legetøj har dit barn muligheden for at udfolde sig kreativt, og har du et barn, som er helt vild med dyr, så er det oplagte valg Wild Life kollektionen. Denne kollektion består blandt andet af løver, elefanter og mange andre vilde dyr.

Du kan også med stor fordel vælge Farm World, hvis dit barn har en interesse for farmdyr. Her får dit barn muligheden for at skabe sin helt egen bondegård.

Har du en hestetosset søn eller datter, som ikke snakker om andet end heste, så bør han eller hun lege med Horse World kollektionen fra Schleich. Her kan du nemlig både få en hestestald samt en masse heste, som dit barn kan lave en helt rideskole ud af.

Med andre ord, så er der altså Schleich figurer til ethvert barns interesser, uanset om interessen falder på heste, bondegårdsdyr eller vilde dyr. Det smarte ved disse dyr er, at de ikke går særlig nemt i stykker, og så er det muligt at tage dem med sig på turen. De kan f.eks. være rigtig sjove at lege med på stranden eller ude i naturen.