Sådan kan du få en bedre økonomi

Er du træt af at du hver måned med pengene lever fra den 1. til den 1.? Er økonomien stram eller når du halvt ind på måneden og så skal du leve af havregrød og vand for resten? Det kan være svært at snakke om økonomi og få gode råd til det, emnet i sig selv er nemlig rimelig tabubelagt og så er der bare ikke en facitliste for, hvordan man kan få en god økonomi, for hvad der virker for dig, behøver nødvendigvis ikke at virke for en anden. I denne artikel kan du få nogle tips til, hvordan du kan få en bedre økonomi og låne penge.

Penge sparet er penge tjent

I dette tilfælde klinger “mange bække små, gør en stor å” rigtig godt, hvorfor? det finder du straks ud af. 5 kroner hist og pist er ikke noget du lægger mærke til nu og her, men det er noget der kan mærkes på måneds budgettet og bestemt på årsbasis. På grund af de stigende afgifter på plastik er det blevet utroligt dyrt at købe plastikposer når du handler ind. Med udgangspunkt i at en pose koster 5 kroner, vil der her komme et lille regnestykke over, hvor meget du kan spare. Køber du 4 poser om ugen så koster det 20 kroner pr. uge det er lidt under 100 kroner om måneden du bruger på plastikposer og dermed bruger du cirka 1000 kroner om året på plastikposer. Dem kan du spare ved at tage dine egne indkøbsnet med når du handler og der skal faktisk ikke mere til en sådan nogle små ændringer, før du begynder at få meget mere luft i budgettet.

Lån penge: Hjælp til hvis du står i en akut økonomisk krise

Står du i en akut økonomisk krise eller har du brug for lidt ekstra på kistebunden? Lån penge, der er mange muligheder. Du skal dog være opmærksom på løbetid og rentetilskrivninger så dette lån af penge ikke vil gå ind og påvirke din fremtidige økonomi, dette kan i værste tilfælde sætte dig i den samme situation, som du står i nu eller måske endda værre. Lån penge hos home-banker og se hvilke lån af penge, der findes. På den måde kan du bedre skabe et overblik over, hvad der bedst kan betale sig for dig. Men husk nu at låne penge med omhu.

husk at lån af penge ikke kan erstatte en sund økonomi. Det kræver omhu at blive gældsfri.