Oplagte spil, som du kan lære dine børn

Spil er en hyggelig måde at samle familien på, uanset hvor gamle man efterhånden er ved at være. Der findes spil til alle aldre, og man kan derfor løbende skifte dem ud, hvis man synes et spil er blevet kedeligt. I dette indlæg har vi dog taget udgangspunkt i spil til børn, så du kan finde nogle gode spil at spille med dine børn.

Kortspil

Der findes et væld af forskellige kortspil, som man kan spille. Der er kortspil, som kan spilles fra man er helt lille, men som også kan nydes af voksne. Derudover findes der kortspil, som er ideelle til børn, men som de fleste voksne vil synes er kedelige.

Vi anbefaler, at du lærer dine børn spil som krig, fisk, 500 eller hjerterfri gratis. Det er alle tre spil, som er relativt lette at forstå, og som man hurtigt kan få en masse sjove timer ud af.

Trivial for børn

En god måde at lære børn nye ting, og give dem viden, som de potentielt kan bruge fremadrettet, det er ved at spille trivial for børn. Trivial Pursuit kan være et svært spil at spille, hvis man ikke vælger den rette udgave af det. Det kan det, fordi det har mange spørgsmål, som er målrettet ældre tid.

Trivial for børn er lavet med spørgsmål, som er til at svare for børn, men det er stadig en god idé først at spille det, når de har gået i skole et par år. Sørg derfor først at spille det, når de er 8 år eller ældre.

Klodsmajor

Klodsmajor er en klassiker, som de fleste kan huske fra deres opvækst. Spillet går kort fortalt ud på, at man bygger et tårn med klodser, og herefter skal fjerne en klods hver. Man må ikke fjerne den øverste, og hvis tårnet vælter, så har man tabt.

Spillet har været populært i rigtig mange år, og kan spilles af næsten alle aldre. Det vigtigste er blot, at de forstår reglerne, og har koncentrationen til at prøve det af. Er de ikke helt gamle nok til det endnu, så kan man hjælpes ad, ved at gå i hold, hvor der er et barn og en voksen på begge hold.

Alt i alt et super underholdende spil, som ikke kræver meget, før at man kan gå i gang. Klodsmajor koster nemlig ikke alverden, hvis man vil købe det.