Familie

Dette kan etiketter bruges til

Brug etiketter til branding, indholdsfortegnelse eller som pynt. Du kan også bruge etiketter med navn som opmærkning.

Etiketter til branding

Så godt som alle virksomheder bruger etiketter i en eller anden form for at styrke deres brand. Det kan være alle typer af etiketter, lige fra selvklæbende etiketter til tekstiletiketter.

Med et logo på etiketten får kunden hurtigt mulighed for at afkode hvor produktet kommer fra. Etikettens udseende er også med til at fortælle kunden om dit brand, så vælg en etiket, der matcher det udtryk du gerne vil have for dine produkter.

Etiketter som pynt

Etiketter kan også være en del af pynt/udsmykning. Mange bruger etiketter til private fester, hvor etiketterne bliver sat på alt fra invitationer, bordkort, goodiebags og meget andet. Du kan også designe dine egne etiketter til at sætte på flasker. Uanset om du selv har lavet indholdet (brygget øl, lavet snaps eller saft) er det virkelig festligt med en unik etiket på flasken.

Etiketter til at oplyse om indhold

Mange af de produkter vi køber og sælger er underlagt strenge krav om at fortælle køber/bruger om indholdet i produktet. Med en etiket er det nemt at oplyse om indhold. Når man vælger en etiket der bliver fastgjort produktet, skal man som producent ikke bekymre sig om kunden får oplysningerne.

Etiketter til opmærkning

Etiketter med navn er til dig, der gerne vil have navn på familiens ejendele (måske især børnenes). Brug selvklæbende etiketter til at sætte på legetøj, elektronik og sportsudstyr. Skriv gerne både navn og telefonnummer på etiketten, så I er nemme at finde, hvis I skulle være så uheldige at have mistet nogle ting.

Andre slags etiketter

En anden type etiketter som er meget brugt i industrien er ”godkendelsesetiketter”. Godkendelsesmærkerne kender du garanteret fra elevatorer, hvor der altid står hvornår elevatoren sidst er blevet tjekket og hvornår den senest skal efterses igen. Du kan bruge godkendelsesetiketter alle de steder, hvor du har behov for at kunne fremvise en nøjagtig kontrol af maskinel, produktionsanlæg, værktøj og andet.

Er du blevet inspireret? Køb etiketter ved at klikke på linket.