Modellervoks – En fantastisk verden af leg og læring

Det ser måske ikke ud af så meget i sin originale form og indpakning, men en klump modellervoks kan ej undervurderes. Modellervoks er en fantastisk form for leg, læring og hygge for børn i alle aldre – endda også for hele familien. Med modellervoks kan du sætte dit indre legebarn fuldstændig fri og springe ud i de uendelige muligheder det skaber.

Du kan lave eventyrfigurer, dyr, personer og meget mere med de forskellige former for modellervoks, hvor kun din fantasi sætter grænserne. Modellervoks hos Bog & idé kan både købes i mindre portioner, enkeltvis eller større samlesæt. Du kan yderligere også finde figurer, værktøj, med mere til at gøre oplevelsen endnu sjovere eller lærerig.

Silk Clay og Foam Clay

Noget af det mest populære indenfor den forunderlige verden af modellervoks i de seneste år har været nogle helt bestemt forme for modellervoks kaldet Silk Clay og Foam Clay. Silk Clay er en modelleringsmasse, som er utroligt blød og behagelig at have mellem fingrene. Det smarte ved Silk Clay er, at det er selvhærdende, hvilket betyder, at det tørre op helt af sig selv ved stuetemperatur eller hvis du lader det stå natten over. Resultatet er, at du efter kort tid vil stå med dine helt egen hærdede og faste figurer, som du så derefter kan male eller pynte med lige det du har lyst til.

Foam Clay er lidt anderledes fra Silk Clay, da Foam Clay er en modellervoks som består af en masse bittesmå perler. Ligesom Silk Clay, så indeholder Foam Clay utallige muligheder for leg og er også en rigtig god ide til børn, som har en trang til at skabe og bygge figurer med sine hænder.

Modellervoks styrker din kreativitet

Modellervoks kan fås i alle farver, forme og mængder, hvilket virkelig sætter din kreativitet og fantasi på prøve. Modellervoks er nemlig rigtig god for din kreativitet og kan derfor også bruges som et vigtigt læringsværktøj for børn i alle aldre. De helt små børn vil få en masse ud af at lege og forme med modellervoks, da dette vil både styrke deres måde at lege på, men også lære dem om forskellige forme, farver og funktioner.

Modellervoks vil udfordre og styrke børns indlæringsevner i gennem et sammenspil mellem leg og læring. De forskellige slags plastik værktøj vil give en god fornemmelse for børn til hvordan de benyttes og hvor selve modellervoksen også udgiver en masse sanseindtryk, når den bliver mast, formet eller rullet mellem fingrene.