Mangler du toiletpapir til dine ansatte, gæster eller kunder?

En af de ting, som man aldrig må mangle, er toiletpapir. Det er underordnet, om det er hjemme i privaten, på arbejdspladsen eller andre steder. Der skal altid være toiletpapir – og gerne lambi toiletpapir – hvis du ønsker toiletpapir af høj kvalitet.

Dette er blandt andet noget, som du vil blive klogere på i de nedenstående, hvor du vil blive præsenteret for, hvordan du finder det toiletpapir, der passer bedst til dig og dine behov – uanset om det er privat eller erhverv.

Det er dine behov, der bestemmer

Når du skal finde det helt rigtige toiletpapir, er det dine behov, som er afgørende for, hvad du skal vælge. Der er for eksempel forskel på at købe toiletpapir til toilettet derhjemme eller toilettet på din arbejdsplads.

Derhjemme er det rigeligt med de normale og små ruller, som man kender fra sit eget toilet. Disse små toiletpapirsruller kan også godt bruges på arbejdspladsen, men det betyder bare, at de skal udskiftes med kortere mellemrum. Derfor er det i mange tilfælde at foretrække større ruller, som kan holde længere tid. Disse ruller kaldes for jumboruller.

Forskellige typer af toiletpapir

Når du skal vælge toiletpapir, skal du også beslutte dig for, hvor mange lag toiletpapiret skal bestå af. Som udgangspunkt findes der fire muligheder: et, to, tre eller fire lag. Toiletpapir med fire lag er det blødeste, hvorfor dette også er noget, som du skal tage stilling til, før du beslutter dig.

Derfor skal du bestille toiletpapir online

Toiletpapir fylder meget – især hvis du skal have en stor mængde. Derfor kan det i mange tilfælde være det bedste valg at bestille toiletpapiret online, så du kan få det leveret til adressen. Når du får det leveret, er det også en mulighed at opbevare mange af rullerne i deres oprindelige indpakning, så det er nemmere at holde styr på.