Legetøj til urolige små hoveder kan gøre hverdagen lang nemmere

Både børn og forældre kender frustrationen ved barnet ved siden af, som ikke kan sidde stille på stolen i timerne i skolen. Dette kan der være diverse grunde for, men ens for alle er det, at et stille stykke legetøj, som kan bruges til afløb, er ideelt for begge parter.

Trendy og praktisk

”Fidget” legetøj og hjemmelavet slim, har taget børn og unge med storm, efter udbredelsen af TikTok og andre medier, som under COVID-19 pandemien gav gode råd og tips til hvordan man kunne aktivere sig selv i en verden, som var under nedlukning.

ASMR og andre store trends har også deres udgangspunkt i hele bølgen med slim og legetøj til børn – så der må være noget om snakken.

Udover fornøjelse og tidsfordriv kan internettet bidrage med hjælp til at finde stresslegetøj til børn og her finder du en stressbold til børn. Hvad end det er lillebror i skolen, eller storesøster i gymnasiet, vil mange nok finde glæde af at have hænderne optaget, imens man modtager information.

Former og farver til enhver smag

Stressbolde og andre fidgets kommer i mange forskellige farver, og med mange forskellige funktioner. For børn, som er stressede eller ængstelige, kan det være en stor hjælp med et stresslegetøj i lommen til pressede situationer, hvor det ellers ville have været udløst i skrig og skrål, og forstyrrelser af omgivelserne. Stresslejetøj kan også være med til at højne koncentrationen hos børn, som finder det svært at sidde stille med hænderne, mens de bliver fortalt noget i skolen eller andetsteds. Der findes f.eks. sanseringe og diverse stressbolde til at stimulerer udelukkende sanserne, hvorimod der også findes Pop It og Tangle Crush, som stimulerer hjerneaktiviteten, så de overophedede hjerner, kan koncentrere sig om noget andet. Kun fantasien sætter grænser for form og farve på de smarte stressbolde.