Kan parterapi redde parforholdet?

Er der problemer i parforholdet, er det vigtigt at tage hånd om dem. Bliver det ikke gjort, vil det blot medføre, at det til sidst gør en ende på jeres forhold.

Når man som par har problemer, er der selvfølgelig flere måder at gribe det an på. Mange forsøger at tale om problemerne på egen hånd, men det er ikke altid, at det er tilstrækkeligt.

Netop derfor er der mange par, der vælger at kontakte en parterapeut. Med hjælp fra en terapeut, kan man som par nemlig tackle problemerne på helt anden vis.

Mange par har stor succes med parterapi

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der er rigtig mange par, der har stor succes med parterapi. Derfor bør man som par heller ikke tøve med at give det en chance.

Omvendt er det dog ikke alle par, der giver det et forsøg, som får succes med det. Det kan der være flere årsager til, men som par bør man ikke lade sig afskrække af dette.

I denne forbindelse er det dog vigtigt at pointere, at man ikke kan forvente, at alle problemer er løst fra første session. Beslutter man at gå i parterapi, er det vigtigt, at det sker med en portion tålmodighed.

Begge parter skal være indstillet

Hvis parterapi skal blive en succes, er det nødvendigt, at begge parter er indstillet på at gå i terapi. Er begge parter ikke indstillet på terapien, bliver det nemlig ikke en succes.

En stor del af de par, der ikke får succes med deres parterapi, er par, hvor begge parter ikke har været indstillet på at gå i terapi.

Du skal derfor ikke blot bestille tid hos en parterapeut, uden at have talt med din partner om det først. Det er nødvendigt, at I har en klar aftale om, at I skal starte hos en terapeut.

Er altid et forsøg værd

Uanset hvor optimistiske I er i forhold til parterapien, er det selvfølgelig altid et forsøg værd. Det kan ikke garanteres, at det bliver en succes, men I bør ikke tøve med at prøve.

Hvis I bor i Odense, bør I derfor gå i parterapi Odense. Heldigvis er der rig mulighed for dette, uanset hvor i landet I bor.

Der findes nemlig dygtige parterapeuter i hele landet. Derfor er det muligt at finde en dygtig parterapeut, der kan hjælpe dig og din partner, uanset om I bor i Odense, København eller Skærbæk.