Indbyd til mange timers god leg

Kan du huske, hvordan du som barn bød dine forældre velkommen til teselskaber, hvor du havde stået for tilberedelsen i dit legetøjskøkken, eller har du set billede af det? Du er nok ikke den eneste, der har stået i den situation, for generelt er madlavning, uanset om det er i det rigtige køkken eller et legetøjskøkken, noget, der tiltrækker børns opmærksomhed og kan underholde dem i lang tid ad gangen.

Der findes blandt andet et stort udvalg af legemad fra MamaMemo. Der er mange forskellige typer af mad, så uanset om det er den helt store middag eller mindre ting, børnene har i tankerne, skal de nok få det ført ud i livet. Børns fantasi er fantastisk og god til at finde på nyt, så der er ingen risiko for, at legen bliver kedelig. Hvis I har flere børn, kan det desuden være, at de som søskende elsker at stå i legekøkkenet sammen, og når de er gamle nok, kan de få lov at følge med i det rigtige køkken.

Alt til køkkenet fra A til Z

Legetøjskøkkener har udviklet sig, og det er i dag muligt at få stort set alt køkkenudstyr i en legetøjsudgave. MamaMemo har legekøkkener, hvor der både er ovn, kogeplader, vask og vandhane, men også tilbehøret er virkelig i orden. I kan blandt andet finde en håndmixer eller brødrister, som kan bruges, og tilsvarende er der et stort og bredt udvalg af legemad, der passer til de forskellige produkttyper. Ud over maden og køkkenudstyret er der sørget for ting til servering, så også blandt andet tallerkener, glas og bestik er fikset.

Maden er sikkerhedsgodkendt og produceret efter de bedste standarder. Legetøj til små børn er nødt til at være robust og i god kvalitet, så det kan holde til de mange timers leg, der kan blive hårdhændet, men du er her i sikre hænder.