Husk at have disse tre ting med i tasken på sommerferien

Sommeren har meldt sin længeventet ankomst – og måske har du ventet på, at du endelig kan lukke lynlåsen på kufferten, for nu er du klar til sommer, sol og sandstrande. Nok har du pakket de lækre, farverige sommersæts. Alligevel kan der være småting, som du faktisk ikke har tænkt over kan være en nødvendighed i håndtasken. I denne artikel kan du læse tre bud på småting, du bør huske at have med på rejsen.

Læbepomade med solfaktor

Måske du har pakket den helt gode solcreme eller planlægger at købe den ved ankomsten. Men dine læber har faktisk også brug for ekstra beskyttelse mod solens stråler. Sørg derfor også for at have en læbepomade med på rejsen, som indeholder solfaktor. Så indgår du solbrændte læber – de gør nemlig ret så ondt.

Lidt til hygiejnen

Det er altid en god idé at have ekstra fokus på hygiejnen, uanset om det blot er herhjemme i Danmark eller når vi er ude og rejse. Men når vi er ude og rejse – særligt på storbyferie – går der altså længe fra vi går udenfor til vi kommer hjem igen. Derfor vil muligheden for håndvask også være mindre tilgængeligt. Du bør derfor have en lille håndsprit med i tasken, som du kan bruge i løbet af dagen. Det samme gælder en mindre flaske med klorhexidin. For klorhexidin til rensning af sår kan være relevant til dig, der i sommerheden får vabler og bliver ved med at kradse i dem, så de danner bakteriefyldte sår. De skal renses ofte! Særligt hvis du går i sandaler. Så klorhexidin og håndsprit er et must.

Håndventilator

Gør dig selv en tjeneste og skift turistbrochuren ud med en håndventilator På den måde er du sikret lidt ekstra vind i sommerheden. Den kan være befriende til de dage, hvor termometeret måler 30 grader, men vinden er ikkeeksisterende.