Hold da helt fest!

Der er store smil at finde på tværs af den danske befolkning i disse dage, da genåbningen af Danmark er i gang.

Åbningen gør, at vi langt om længe får mere og mere af vores frihed tilbage og bliver i stand til at mødes i større forsamlinger. Derfor er der naturligvis også mange mennesker, som gerne vil have afviklet deres bryllup, store fødselsdag eller på anden vis den fest, som ganske enkelt ikke kunne blive afholdt tidligere på grund af de mange restriktioner forårsaget af den berygtede Coronavirus.

Vi bringer her en huskeliste til dig, som vil holde et arrangement i dit eget hjem.

Udnyt at sommeren er på vej

Sommeren er på vej. Så hvorfor ikke rykke festen ud i haven, hvor der er plads og – med den rette planlægning – flot åben himmel at kigge på.

https://www.lavpristelte.dk/ kan du, som siden henviser til, leje et billigt festtelt – og evt. også alt det tilbehør, du skal bruge. Fordelen ved at leje et festtelt er, at man kan kabe en flot og uformel ramme i egen have, hvormed festen får en særlig atmosfære.

Når vi er i naturen, bliver vi som mennesker nemlig mere rolige og afslappede, hvilket giver en oprigtig og hjertevarm fest. Dermed ikke sagt, at man ikke kan afholde en god fest i huset eller i lejede selskabslokaler, men stemningen i det fri er nu bare ganske særlig.

Sørg for, du ikke skal arbejde hele aftenen!

Mange af dem, som holder festen i eget hjem eller egen have, begår den fejl, at de vil stå for alting selv. Tanken er oftest, at man derved kan spare en masse penge. Sandheden er dog, at man går glip af festen højdepunkter, hvis man har travlt med at servere, rydde af, forberede eller andet. Hyr derfor nogle til at hjælpe og få maden leveret udefra. Det kan stadig gøres billigt, hvis tanken er at spare penge – og så slipper du for at gå glip af en masse uforglemmelige minder.

Lav en tjekliste

En god fest har styr på det hele. Lav derfor en tjekliste. Du skal blandt andet huske:

  • Festteltet / egnet lokale

  • Mad og drikke (samt serveringspersonale)

  • Borde, stole og service

  • Pynt

  • Vifter til at bekæmpe varmen og varmeblæser til den kølige aften

  • At sende invitationer i god tid

  • At give naboer besked om den kommende fest

Får du styr på disse ting, er der kun tilbage at nyde en dejlig fest.