Har du styr på dit helbred?

Der er mange dele af kroppen, som langsomt kommer i forfald med tiden. Enten fordi tiden er hård ved dig, eller gennem en skade. Det er derfor en god idé at holde godt øje med dit fysiske og psykiske helbred løbende, så får du får mest mulig livskvalitet. Du får derfor en kort liste her, hvor du kan læse med om ting, som er gode at have styr på for dit helbreds skyld. 

Tjek af synet hos Crosseyes

Hvor lang tid siden er det, at du har fået tjekket dit syn? Øjne bliver ofte dårligere med tiden, så det er vigtigt, at du får tjekket dit syn en gang imellem. Især hvis du døjer med hovedpine, kniber øjnene meget sammen eller hvis du har svært ved at se ting, som du kunne førhen, er det godt at få et tjek af dit syn. Det kan du gøre hos Crosseyes. Crosseyes sælger også mange forskellige briller i både enkeltstyrke- og flerstyrkeglas. 

Tip top hørelse  

Hvad med din hørelse? Det er måske ikke så ofte, at unge får tjekket deres hørelse, men det kan være gavnligt at få den tjekket, da hørelsen også ofte bliver værre med årene. Hvis du desværre er uheldig og har brug for høreapparat, kan du glæde dig over, at i dag laves høreapparat ofte så små, at andre næsten ikke kan se, at man har dem i. 

Er din krop i topform? 

Hvad med resten af din krop? Måske døjer du med andre småskavanker, eller også er kroppen stadig i topform? Uanset hvad, oplever flere, at pilates og yoga kan være med til at styrke din krop. Pilates og yoga dyrkes nemlig kun med kropsvægt, og er derfor med til at oparbejde en styrke i din krop, som du har brug for i hverdagen eller til, når du dyrker anden form for motion.