Guiden til dig, som vil spare penge på indretningen

Når man skal indrette sin bolig, kan det gå hen og blive ret dyrt. Det er måske ikke lige det, man allerhelst vil bruge alle sine penge på, hvis man i forvejen ikke har alt for meget at give ud af – indretningen behøver dog ikke være så dyr, som du måske frygter, og der er måder hvorpå du kan mindske omkostningerne.

Selvom det er det, som de fleste gør, behøver du ikke finde alle møbler og diverse i de dyre butikker – du kan faktisk sagtens finde flotte ting i genbrugen. Det kan dog være rart at købe nogle ting fra ny, selvom det sommetider kan være lidt dyrt. Du kan finde flotte ting til boligindretning hos boligoghaven.dk.

Køb møbler og diverse i genbrug

Hvis du gerne vil spare en signifikant sum penge på møblerne til din nye indretning, kan det være en super god løsning at finde dem i genbrug. Du kan eventuelt finde ud af, hvor mange genbruger der er i området tæt på dig, og herefter planlægge en tur, hvor i kan tage ud og kigge.

Det kan være en god ide at have trailer eller lignende med, så du kan købe møblerne med det samme – der er jo kun en af hver slags i genbrugen.

Nem (og billig) løsning til sengen i soveværelset

Hvis du skal have en ny seng til soveværelset, kan det hurtigt blive meget dyrt, når du skal ud og finde den. en nem og billig løsning på dette kunne være en seng lavet af paller. Du kan sikkert nemt få fat i paller, som alligevel ikke skal bruges til andet end afbrænding.

Disse kan skrues sammen til en seng. Det eneste du mangler, er en madras, der kan ligges ovenpå. Dette er en super billig, men også flot og rustik løsning.