Gør dine pølsehorn personlige

Pølsehorn er en fantastisk opfindelse. Og det er ikke kun fordi alt de smager godt. Men også fordi at de er hurtige at lave og nemme at opbevare. De kan laves med almindelige pølser, vegetar pølser, de kan skiftes ud til noget andet end pølser, og så kan man skifte det ud til noget helt andet. Det er altså kun fantasien der sætter sine grænser for at lave pølsehorn. Til sidst, men ikke mindst, så kan man også selv bestemme hvordan de skal se ud. De kan pensles med det man ønsker, æg, mælk, sojamælk osv, og drysse med hvad end du nu har i skuffen. 

Gør pølsehornene mere bløde

Når det er dig der laver pølsehornene, så er det også dig der bestemmer hvad der skal i. Du kan lave dem præcis som du, eller dine børn, kan lide dem. Hvis i ikke er til almindelige grisepølser, så kan i skifte dem ud med kyllinge-pølser, eller hvis i ønske en vegetar, så kan pølsen skiftes ud til til vegetar pølser. Dertil kan man også smøre dejen med en slags bi-smag, inden den rulles. Det kan man gøre med ketchup, sennep, aioli eller hvis man er til det mere stærke, så chilimayo, eller hvad der nu foretrækkes. 

Top pølsehornene med lækre frø

Når pølsehornene er rullet om pølsen, eller hvad man nu har rullet ind i, så kan man smøre den med mælk, æg, eller andet. Dertil kan man drysse med hvad men nu har i skuffen. Det er meget instagram venligt, at man topper det med sesamfrø. Man kan også fryses med chiafrø, havregryn, birkes. Kun fantasien sætter sine grænser for hvad man kan drysse ovenpå. En lækker topping på pølsehornene, gør dem mere attraktive og lækre at spise. Man kan også lave en bladning af forskellige frø, som solsikkefrø, havregryn, hørfrø osv. 

Pølsehorn med på farten

Det gode ved pølsehorn er, at de er så nemme at have med på farten. Om end der er fordi man skal på tur, eller om det er til madpakken. Pølsehorn passer ind alle steder. Pølsehorn er ej heller en sæsonspise, for man kan spise og lave pølsehorn året rundt. Og det er altid et hit hos børnene. Især hvis man laver dem med præcis den pølse de kan lide, og den bi-smag de elsker. Hvis man vedlægger et pølsehorn i børnenens madpakker, så vil man være året forældre i børnene hjerner.