Find en BIBS navnesut hos Navnesutten

Find en sut med navn hos Navnesutten! Navnesutten graverer navne på kvalitetssutter, sådan at du og dit barn aldrig får forvekslet sut og derfor uønskede bakterier imellem børn. Sutter med navn fås fra mange forskellige brands, sådan at du helt selv kan vælge, om en MAM eller BIBS navnesut falder mest i jeres smag.

Navnesutten tilbyder dig en smart BIBS navnesut

En BIBS navnesut er et danskproduceret produkt af høj kvalitet. Når du bestiller en BIBS navnesut køber du nemlig et produkt fra en anerkendt dansk virksomhed, der har udviklet og raffineret deres produkt i flere årtier — nemlig helt siden 80’erne. Hver enkelt BIBS navnesut er derfor både omhyggeligt designet, produceret og afprøvet, sådan at dit barn både får god anatomisk støtte og altid bruger et produkt, der er produceret i kvalitetsmaterialer i hovedkvarteret ved Hillerød på Sjælland. Tag for eksempel en symmetrisk BIBS navnesut i silikone. Denne navnesut er en ventilsut, hvilket betyder, at luften presses ud af sutten når den er i brug, og på denne måde mindskes risikoen for, at dit barn udvikler suttebid. Find også en rund BIBS sut, der ligeledes benytter ventil-teknologien. Disse fås alle i en række flotte farver, sådan at I kan vælge netop den, der passer jeres barn bedst.

Med sutter med navn får man mere personlighed

Sutter med navn er altså ikke bare en sjov idé, men også en praktisk del af enhver forældres travle hverdag. Sutter med navn sætter nemlig en stopper for forbyttede eller forsvunden sutter, ved at gravere dit barns navn på en hvilken som helst sut. Denne gravering betyder, at navnet hverken slides eller skrabes af med tiden, samt at sutten holder sig flot i forbindelse med den rutinemæssige kogning. Alle sutter med navn er dog ikke bare slidstærke, men også særdeles fuldkommen sikre at bruge i henhold til diverse EU-standarder. Når du går gennem udvalget af sutter med navn fra Nanvesutten vil du nemlig opdage, at alle sutter med navn altid opfylder EU-Starndard EN 1400, og derfor lever de op til en række krav, når det gælder både holdbarhed og miljø. Alle sutter med navn er i forlængelse af dette altid BPA-fri, PVC-fri og phtalatfri, sådan at du kan købe en navnesut hjem til dig barn uden bekymring! Find sutter med navn fra en række af brands, såsom Baby-Nova, BIBS eller MAM, og oplev, hvordan kvalitets babyudstyr bestemt gør en forskel for dig barns trivsel.

Besøg denne innovative forretning på www.navnesutten.dk, og bestil dit barns nye sut allerede i dag!