Få kalkfrit vand med et blødgøringsanlæg

Har du et ønske om at have kalkfrit vand i din bolig? Så er du kommet til det helt rette sted. Løsningen er nemlig et blødgøringsanlæg. Med et blødgøringsanlæg får du mulighed for at løse alle problemer med kalk som du skulle have. Anlægget hjælper dig med at undgå kalk i dit vand. Vælger du at få monteret et blødgøringsanlæg i dit hjem er det hele dit hjem, der er dækket ind. Der er mange fordele ved et blødgøringsanlæg og en af dem er b.la. at rengøringen bliver meget nemmere og du vil være fri for kalkpletter på dine fliser og klinker. Du vil også komme til at opleve at dit sengetøj og dine håndklæder vil blive blødere uden kalk i vandet. Ønsker du derfor et hjem, hvor der ikke er kalk i vandet, så er det med garanti et blødgøringsanlæg du skal have fat i.

Aqua Danmark blødgøringsanlæg

Udvalget af blødgøringsanlæg er stort, og det er derfor at du med sikkerhed finder et anlæg der dækker netop dine behov. Et eksempel kunne være et af Aqua Danmarks blødgøringsanlæg kaldet Aqua Danmark Delfin. Dette anlæg er perfekt til lidt større familier, og er godt til familier der er op til 12 personer i husstanden. Det kan holde til mindre boligblokke og udover det så kan anlæggene også sættes sammen så de kan holde til større installationer. Anlægget har en dobbelt regenerator og kan give dig blødt vand 24 timer i døgnet. Anlægget er ikke bare et engangskøb, det er en investering, da det har en levetid op til 25 år.

 Få sat dit blødgøringsanlæg

Ikke nok med at du får et blødgøringsanlæg så får du også mulighed for at få sat det op. Du kan få hjælp til at kontrollerer hårdheden på dit vand og ændre hårdheden på dit vand. Du kan også få gjort dit anlæg rent, hvis det er beskidt. Så bliver der også tilbudt en gennemgang af en regenereringsprocessen, samtidig med at du får kontrol over anlæggets ventiler og ventures. ikke nok med at der er god service så får du også et anlæg der er alle pengene værd. Gå derfor på opdagelse i det store sortiment af blødgøringsanlæg og få dit anlæg installeret i dag.