Få en fed fest med hjælp fra serviceudlejning København

Har dit barn konfirmation eller skal du snart giftes og der skal holdes stor fest? Du har bare meget at se til? Så er du kommet til det helt rigtige sted med serviceudlejning København. Lige nu kan du leje en service, der indebærer borddækning og skabe et visuelt udtryk, der passer til festens tema, så har du mere tid til alt muligt andet eller du kan vælge en service, hvor du selv står for borddækningen og skabe det visuelle udtryk, men i stedet lejer bestik tallerkener, kopper og, hvad der ellers hører til. Du kan også få gratis rådgivning til at sætte den perfekte kombination af service inden du booker og derefter beslutte om du har brug for hjælp. Har du derfor brug for hjælp til at arrangere en fest, så skal du med sikkerhed gøre brug af serviceudlejning København.

Hvilke betingelser er der med serviceudlejning København?

Med serviceudlejning København er der enkelte betingelse ved leje af deres service. Du kan f.eks. kun leje deres produkter i 3 dage før de skal afleveres tilbage. Du får dem dagen før dit arrangement og de skal leveres tilbage dagen efter arrangementet. Er det over en weekend afleveres det selvfølgelig tilbage om mandagen. Har du dog behov for en længere lejeperiode er det muligt, det skal dog ske at det aftales ved bookningen. Afhentning og levering aftales også ved bookningen. Så skal alt service leveres rengjort og skal behandles som der bliver gjort klart på ordrebekræftelsen. Vil du gerne have at servicen indebærer rengøring koster det ekstra. Der er derfor enkelte, men ikke krævende betingelser ved serviceudlejning København.

Hvad sker der, hvis nogle af produkterne går i stykker fra serviceudlejning København

Skulle det ske at nogle af produkterne fra serviceudlejning København går i stykker, så vil der blive pålagt en erstatningsdel pr. del. Erstatningspriserne vil blive sendt i forbindelse med ordren. Skulle det ske at produkterne bliver afleveret for sent vil det blive lagt et gebyr på hver time produkterne bliver afleveret for sent. Vil du derfor have en fed fest, så er det ikke en skam at bede om hjælp. Gå derfor ind og få hjælp af serviceudlejning København til din næste store begivenhed.