Få et gratis besøg af gardinbussen

Står du og skal have nye gardiner i et eller flere rum i din bolig? Så bør du overveje at bestille et besøg af gardinbussen. Gardinbussen hjælper dig nemlig med alt det bøvlede der er forbundet med at få nye gardiner. Det gælder både opmåling og montering samt udvælgelse af den rette type gardiner, som passer til lige præcis din bolig.

Hvad kan gardinbussen hjælpe med?

Det er typisk meget lettere, at vælge gardiner til boligen, når man står i hjemmet, og kan se hvad der passer, fremfor hvis man står nede i butikken.

Gardinbussen kan bl.a. hjælpe dig med at opmåle dine vinduesmål, så du er helt sikker på, at du får nogle gardiner, som passer helt perfekt. Gardinbussen kan også hjælpe dig med at montere dine gardiner, når de er blevet produceret, så du er sikret, at de hænger snorlige.

Endelig kan gardinbussen også hjælpe dig med at vælge de helt rigtige gardiner, som passer til lige præcis din bolig. Gardinbussen kommer altid med et stort udvalg af forskellige prøver på både stofgardiner, rullegardiner, persienner, foldegardiner, plisségardiner, lamelgardiner og andre typer gardiner. På den måde har du mulighed for at se lige præcis hvilken type gardin, der passer til dit hjem.

Gardinbussens gardineksperter kan naturligvis også rådgive og vejlede dig i, hvilken løsning der er den rigtige for dig. Der skal nemlig både tages højde for rummets anvendelse, solopgang- og nedgang samt meget andet når der skal vælges gardiner til boligen. Alt det, kan gardinbussen også hjælpe dig med.

Hvor kører gardinbussen?

Gardinbussen kører i hele landet. Det betyder, at uanset hvor i landet bor du, så har du mulighed for at få besøg af gardinbussen. Gardinbussen kommer desuden både ud til private og erhverv.

Hvad koster det?

Det er fuldstændig gratis at få besøg af gardinbussen. Det er desuden også helt uforpligtende.