Elektroniske dartskiver

Dart er ved at være en sport som har udbredt sig utrolig meget. Sporten går direkte fra at være en pub kultur til i dag, og være elsket af utrolig mange rundt omkring i verden. Det er en sport, som kan skifte side på ingen tid, hvilket også betyder at der er utrolig stor spænding i sporten. I dag når man ser dart, så spilles de fleste turneringer på en Unicorn dartskive, som bliver brugt til alle de store turneringer, men der findes også nogle turneringer, hvor der bliver brugt elektroniske dartskiver. Elektroniske dartskiver har nemlig en helt exceptionel egenskab. Det er at den beregner hvad du skal skyde efter, og hvad du har tilbage så du ingen regnefejl laver. Et rigtig godt eksempel på en spiller, som nærmest er blevet verdens kendt på at tælle forkert udover han laver utrolig mange 180’ere er “the speciel one” Jose De Sousa. Jose De Sousa brugte nemlig det meste af hans tid som dartspiller i Portugal til turneringer, hvor der bliver brugt elektroniske dartskiver. Det gjorde der blandt andet, fordi man ikke havde en “counter” på, som man ser ved alle de store turneringer i dag, men derfor kunne styre det meste selv. Så som du kan fornemme, så er der både fordele og ulemper ved elektroniske dartskiver. Elektroniske dartskiver hjælper dig med at tælle, men så snart du skal spille på en større international scene eller det blot ved en pub, så kræver det man tæller selv. Derfor vil det være en ide at kunne spille på begge.

Gør ligesom The Speciel One og start på elektroniske dartskiver

Det vil være en utrolig god ide ligesom Jose De Sousa, at starte på elektroniske dartskiver, så man får ned spillet på plads. Lige nu spilles der World Grand Prix of darts, hvor verdens nummer et “the iceman” Gerwyn Price skal forsvare sin titel fra sidste år. Der er utrolig mange gode spillere med, men den walisiske spiller ser bare helt ustoppelig ud for tiden. Det kræver at folk som Peter Wright og “MVG” Michael Van Gerwen stepper op.

Elektroniske dartskiver kan være utrolig gode til at få et bedre nedspil

Det er der så specielt ved World Grand Prix er at de spiller sæt samtidig med at de skal starte og slutte på en double. Derfor kræver det man er helt fantastisk på doubler, hvor spillere som “The Machine” James Wade, “The Bullet” Stephen Bunting og Heavy Metal Ryan Searle har set utrolig gode ud i første runde. Hvis drømmen en dag er at komme op på den internationale scene ligesom dem, så ville det være en utrolig god ide og starte på elektroniske dartskiver, så du får rutinen inden du skal over på en Unicorn dartskive