Dungeons and Dragons – starten på bordrollespil

Leder du efter noget nyt udstyr til din interesse indenfor spil? Måske er du nybegynder inden for spilverdenen, og skal finde noget at starte med? Så bør du tage et kig på udvalget fra Dungeons and Dragons.

Rollespillet Dungeons and Dragons blev opfundet for mere end 40 år siden og er i løbet af den tid blevet til hele genrens klassiker. Siden dets kreation har diverse grupper i alle aldre og køn taget på eventyr og fortalt deres historier gennem Dungeons and Dragons regelsystemet. Unikke historier, som ikke fås andre steder end ved rollespilsbordet.

Spillet kan godt på første hånd se skræmmende og tungt ud, men lad det ikke skræmme dig fra at prøve det, da det hele bare handler om at hygge sig og have det sjovt. Alle kan rollespil uanset hvem man er, og hvor meget erfaring man har. Du vil opleve, at du hurtigt samler en masse læring op hen ad vejen.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af Dungeons and Dragons.

Stort udvalg af Dungeons and Dragons for nybegyndere og erfarne

Spillet har en række produkter specifikt designet til at introducere nye spillere til denne verden. Disse to produkter er: Starter Set og Essentials Kit, som begge sigter efter at hjælpe nybegynderne i gang med denne rejse. Starter Set’s har det absolut mindste du skal bruge for at komme i gang med spillet. Dette sæt er et fantastisk valg for alle, der aldrig har prøvet Dungeons and Dragons før og bare ønsker at fyre et spil op med en gruppe af deres venner.

Hvis du er den mere erfarne type, så er du måske mere interesseret i Dungeons and Dragons 5th edition, som er den nyeste og mest optimerede version af spillet, og tilbyder den bedste og mest tilgængelige oplevelse.

Udover starter set og andre editions finder du også en lang række tilbehør, der kan modificere og lægge ekstra til dit Dungeons and Dragons eventyr. Her finder du bl.a. figurer, battle maps og tiles, terninger, kort og mapper til at oppe din oplevelse.