Disse 5 ting påvirker din hud!

Ofte kan man kigge på et menneske og se hvordan vedkommende lever sit liv. Nogle ser rigtig sidste og trætte ud, og det udkommer af den måde man lever. Tit og ofte hænger det også sammen med ens arbejde. Jo mere man arbejder, jo mindre tænker man på sig selv og sin hud. 

Tænk over hvad du spiser

Arbejder man meget, så er der mindre tid og fokus på at få en sund og nærende kost. Der er ikke tid og overskud til at stå og kokkerer et stort festmåltid, derfor er det nemmest at lave noget hurtigt mad, eventuelt fastfood, som indeholder meget fedt og kulhydrater, som hverken er godt for huden eller vægten. 

Træning

Det er ikke for sjov at sundhedsstyrelsen anbefaler at man motionerer dagligt 60 minutter om dagen. Det har en stor påvirkning på ens generelle helbred, men ikke mindst, så påvirker det også ens hud. Træning øger blodcirkulationen i huden, og det fjerner affaldstoffer og mindsker synlige porer. Derfor er det bedste du kan gøre for dig selv, er at begynde at træne dagligt, hvor du får pulsen op. 

Søvncyklus

Hvis du ikke sover nok, så er det synligt dagen efter, hvor du ser træt ud og har mørke rander under øjnene. Men hvis det står på over en lang periode, så vil det påvirke din hud. Dine porer vil blive mere synlige, og at du har overskud til at få trænet dagligt. Det vil gøre din hud mere spændstig og elastisk. Så sørg for at du får sovet mellem 7-9 timer hver nat. 

Graviditet

Der sker rigtig mange ting ved en kvindes krop, når man bliver gravid. Ikke mindst at der vokser et nyt menneske inde i en, at man skal tage hensyn til hvad man spiser og drikker og hvor meget, så sker der også noget fysisk med ens krop. Brysterne vokser, maven vokser, og huden skal udvide sig. Det betyder at ca 90% af alle gravide kvinder får trækmærker. Det er ganske naturligt, men sørg for at smøre dig fra starten af graviditeten med en god creme, evt. en der er miljø-mærket, så din hud bliver mere spændstig. 

Solens stråler

Sol er ikke noget vi har meget af i Danmark. Men det betyder ikke at den er mindre farlig, når den så er fremme. Solen sender nogle farlige UV-stråler, som kan skade din hud. Det er derfor vigtigt, at du beskytter dig med en solcreme med en høj faktor. Jo højere faktor, jo mere beskytter den din hud imod de farlige UV-stråler fra solen.