BlackPods anmeldelse: Ja, de er så gode

BlackPods har været over internettet på det seneste. Vi har set dem på berømtheder og endda i hænderne på almindelige mennesker. Så da de tilbød at sende os et par til gennemgang, var vi glade for at se, om de lever op til deres krav. Efter at have brugt BlackPods i cirka to uger nu kan jeg sige, at det ikke er hype – disse ting er så gode, som de hævder! Lydkvaliteten er skarp og klar, og du får også en rigtig god basrespons fra dem. De er også super lette og behagelige at have på.

Lyden er virkelig fantastisk, men der var en ting, som vi ikke var så sikre på … prispunktet! BlackPods sælges i øjeblikket for omkring $ 250, hvilket virker lidt stejlt, i betragtning af at du kan få gode lydende ørepropper fra andre mærker som Skullcandy eller Sony til omkring halvdelen af ​​denne pris med lignende funktioner (eller endnu billigere). Nogle mennesker kan argumentere, selvom disse virksomheder ikke har så meget prestige, der bakker dem op – de virker bare ikke seje nok endnu for at ord, hvis Kanye støtter det, så vil alle også have deres produkt, uanset hvor dyrt, fordi han afgiver en luft alt, hvad der er ok stemning, når han har sine blackpads på scenen under Yeezy Season modelinjeshow.

Designet af Blackpods er meget slankt og moderne

De har en meget højteknologisk, futuristisk fornemmelse for dem. Med farveskemaet sort og sølv er det tydeligt, at de er designet til et publikum af unge fagfolk eller teenagere, der kan lide moderne ting.

Byggekvaliteten virker også rigtig god uden løse dele, der findes på vores anmeldelse enhed, selvom vi prøvede at ryste disse dårlige drenge rundt hårdt – så du behøver ikke ekstra beskyttelse mod din sag, hvis du er i transit! Disse ørepropper leveres også pænt, hvilket giver mening, da andre konkurrerende mærker tilbyder generisk emballage, mens Blackpods ‘æske siger “Du er mere end $ 250” værd der lige i øjenhøjde, når du åbner denne pakke!

De er også de mest populære øretelefoner på markedet, hvor hele 60% af alle solgte hovedtelefoner er blackpods.

Dette er fordi de er de dyreste. De lyder også fantastiske, hvilket giver mening, da der er så mange penge i deres design og produktion! Højttalerne inde i disse ting har en virkelig skarp diskant, som du kan høre selv med baggrundsstøj – farvel for at prøve ikke at være i stand til at gennemse blackpods: Ja eller teenagere, der kan lide moderne ting, hvad du også lytter til, når en anden har musik på i et andet rum i selvfølgelig, hvis det kun var for dig selv, kunne dette også gøre dem mere behagelige !. Så ja – BlackPodes-øretelefoner lever op til arvingen ved at være usædvanligt perfekte lydhovedtelefoner, men til et astronomisk prispunkt tror vi ikke, at nogen realistisk vil købe en, medmindre rige mennesker bliver rigere endnu hurtigere end nogensinde før …