Barnedåb i Sydhavn – Skønherlig havudsigt og henrivende smagsoplevelser

Hold en forrygende, minderig barnedåb lige ud til vandet, hvor delikate madoplevelser og smukke rammer integreres på fineste vis. 

Står I og skal holde en barnedåb, hvor I ønsker smukke rammer, flotte lokaler, smagfuld mad, fleksibelt personale og fantastisk havudsigt? Så skal I holde barnedåb i Sydhavn, hvor helt ideelle rammer er til for at skabe en helt igennem forrygende fest for den lille, jer og jeres gæster. 

Barnedåb er en ganske særlig begivenhed – især for forældrene. Derfor skal en barnedåb også fejres på bedste vis i fortryllende rammer med alt, hvad det tilhører af velsmagende mad, fine lokaler og masser af skønne gaver til den lille og forældrene. 

Hold festen i en autentisk bydel med charme og natur

Sydhavnen med Sluseholmen, Teglholmen og Enghave Brygge er Københavns nye spændende kanalby, som ligger tæt op ad indre by og ved vandet. 

Omend familieforøgelsen skal fejres med en barnedåb, navngivning eller I blot ønsker at præsentere den lille ny for venner og familie, så er Sydhavn lige stedet. Sydhavn er bygget op omkring havneindustrien i den sydlige del af Københavns havneløb. En autentisk bydel med charme og natur. 

Karrémiljøet, der leder tanker over på Amsterdam og Venedig, er ganske tiltrækkende, fortryllende og ikke mindst charmerende. 

Otte tips til planlægning af barnedåb

Mange gør sig allerede overvejelser om dåben forinden fødslen. Nogle begynder også først planlægningen efter barnets ankomst til verden. Hvordan skal den lille ny have sit kommende, smukke navn? Mange familier vælger, at deres barn skal døbes, og det kan være en stor mundfuld at skulle planlægge en barnedåb. Er I blandt dem, der gerne ser jeres lille ny få sin velsignelse i kirken, er der her otte tips til planlægningen af en hyggelig barnedåb. Det kan være en hjælp at gøre sig nogle overvejelser omkring følgende:

  1. Gudmor og gudfar – Hvem skal det være? 
  2. Find en dato – Hvornår passer bedst? 
  3. Invitationer til barnedåb – Hvem skal med? 
  4. Lokale til barnedåb – Hvor skal festen holdes?
  5. Mad til barnedåb – Hvad skal der serveres? 
  6. Snacks til barnedåb – Hvad foretrækker I?
  7. Pynt til barnedåb – Hvor festligt skal det være? 
  8. Dåbstøj – Genbrug eller nyt? 

Når I har overvejet ovenstående, er I godt på vej til at holde en fortryllende, velovervejet barnedåb for jeres lille ny. Sydhavnen i København er et af de mest populære områder i København pt, så bestil allerede i dag