Afhold en vaskeægte hyggeaften

Trænger du også til en god aften, hvor du kan komme helt ned i gear? Så læs med her. Vi guider dig nemlig igennem til den helt rigtige hyggeaften med afslappet jogging bukser, gode film og lækre snacks.

Efter en travl og hektisk uge findes der ikke noget bedre end en aften hjemme på sofaen. Planlæg derfor en hyggelig aften i selskab med familien eller nære venner. Lav eventuelt en aftale om at det er ’mobilfri-zone’, så i slipper for pludselige forstyrrelser. Nyd samværet med hinanden og ikke mindst den afslappende ro, som hurtigt vil sprede sig.

Sæt de rigtige rammer
Hiv madrassen, dynerne, tæpperne og puderne ind i stuen. Omdan det til at rum, hvor der for alvor er lagt op til hygge. Sluk den skarpe belysning og tænd op for stearinlysene.

Nu mangler du blot at finde en god film. Vælg den genre, som du lige er til. Blæser og regner det udenfor? Så er der næsten ikke noget mere hyggeligt end en god gyser, hvor man for alvor kan krybe ned under dynerne. Skru godt op for volumen så I får den sande biografstemning hjem i stuen.

Og forglem ej alle de gode snacks. Glem alt om slankekuren og fitnesscentret for en enkel aften. Giv den gas med lune popcorn, sprøde chips og smagfuldt slik samt chokolade.

På med hyggetøjet

Hvad er en hyggeaften uden hyggetøjet? På med din yndling nyindkøbte joggingsæt. Du finder nærmest ikke noget mere afslappende end behagelige joggingbukser. Køb gerne nogle nye joggingbukser dame eller behagelige buksedragter til anledningen. På denne måde er du sikret, at der intet er som strammer, når du nyder en god håndfuld popcorn.

Med disse elementer i orden, så har du snart stablet en hyggeaften på benene, som både vil falde i de voksnes og børnenes smag. God fornøjelse.