AccuRanker nem overvågning af placeringerne på Google

Få bedre, hurtigere SEO-data med optimeret sporing af søgeordsrangering fra AccuRanker.

Du kender det måske, din elskede hjemmeside er lige røget ned på side 6 og dermed langt efter øverste søgeresultater.
For at løse dette, skal du afkode komplicerede søgeordsrangeringsdata og jonglere med akronymer som SEO, ROI, SERP og PPC og så videre. Eller du kan tage et hurtigt kig under motorhjelmen.

Mød din praktiske SEO- og rangsporingsmekaniker: AccuRanker.

AccuRanker er et SEM- og SEO-værktøj, der hjælper brugere med at spore webstedsplaceringer gennem søgeordsdata.

AccuRanker gør sporing af dit websteds placering nemmere og hurtigere end nogensinde med friske, nøjagtige data og en elegant, brugervenlig grænseflade. Den cloud baserede tracker sigter mod vækst gennem indsigt ved at hjælpe dig med at diagnosticere, hvad dit websted har brug for for at komme til tops søgemaskinernes placeringer.

Hvordan så det?
Helt enkelt, så handler om nøgleordene, altså dine keywords.

I modsætning til andre SEO-værktøjer blev AccuRanker skabt med fokus på sporing af søgeordsrangering og overvågning af søgeord på Google og Bing. (Og ja, der kan trackes på både desktop og mobil.)

Du vil være i stand til at spore søgeord efter placering, helt ned på postnummer niveau og med 24-timers automatiske dataopdateringer eller muligheden for manuelt at opdatere for real-time SERP data.

En komplet søgeords og SERP historik lader dig følge, hvor godt du har præsteret i en given periode. Alle data kan selvfølgelig også nemt eksporteres i diverse formater.

Der er mulighed for at tagge alle søgeord, så det er nemt at gruppere disse og efterfølgende sortere søgeordene. De enkelte søgeord kan desuden knyttes til en specifik URL, så der altid er en nemt overblik over, om de enkelte søgeord rangerer på de forventede sider.

Du kan prøve dette kvit og frit i op til 14 dage, hvis du ikke er klar til at tegne et abonnement med det samme.